Prix d’Harmonie

met
Codarts Rotterdam

Sinds begin jaren negentig worden in samenwerking met Codarts Rotterdam per seizoen zes kamerconcerten georganiseerd op de zondagmiddag. Aan de hand van een auditie worden door Codarts vijf studenten geselecteerd die aan deze concerten mogen deelnemen. Op deze manier krijgen wij een gevarieerd en kwalitatief goed programma met musici die allen zeer gemotiveerd zijn om deel te nemen aan de concerten van de Prix d’Harmonie. Op de laatste, zesde, zondag komen alle kandidaten terug en strijden, ten overstaan van de vakjury – gevormd door docenten van Codarts – om de prix d’Harmonie. De leden van de sociëteit bepalen aan de hand van stembriefjes wie de publieksprijs zal ontvangen. Na afloop van ieder concert wordt er gezellig nagepraat door de leden en de musici onder het genot van een hapje en een drankje.

Contactpersoon: mevrouw Maud Eyck

Finale Prix d’Harmonie 2019