Harmoniekoor

van 14.00 tot 16.15 uur

In september 2012 is door enkele leden een koor opgericht, bij de leden bekend onder de naam Harmoniekoor. Het koor werd tot eind 2016 geleid door Bastiaan Witsenburg. Met ingang van 2017 staat het koor onder de zeer enthousiaste leiding van Mirjam van der Hoek, een jonge vrouw met ambitie, die op dit moment koordirectie studeert aan het conservatorium Codarts. Het koor telt 24 leden: 11 sopranen, 8 alten, 2 tenoren en 3 bassen. Iedere maandag wordt er gerepeteerd in de sociëteitsruimte van 14.00 tot 16.15 uur. Een maal per jaar, het is inmiddels een traditie, verzorgt het koor een Kerstconcert.

Het bestuur wordt gevormd door Eveliene van Hoorn (voorzitter), Antoinette Smit (penningmeester) en Marjolein Bartels (secretaris).

Belangstellende leden die mee willen zingen, kunnen contact opnemen met mevrouw Eveliene van Hoorn.