Kunstclubs

=
Kunst

In 2008 werd door een aantal leden van de Sociëteit Harmonie een kunstclub opgericht onder de naam “Amis des Arts”. Gezien de populariteit van deze kunstclub en haar activiteiten werd in het voorjaar 2010 een tweede kunstclub opgericht en in september van dat jaar werden nog twee andere kunstclubs opgericht. In 2019 zag nog een nieuwe kunstclub het licht: 5K. Het seizoen loopt van september tot en met mei. De vijf kunstclubs bezoeken ieder op een verschillende dag in de maand een museum of tentoonstelling. Aansluitend is er een gezamenlijke maaltijd. Eén tot twee maal per jaar wordt er een activiteit georganiseerd die ook voor niet-leden van de kunstclubs toegankelijk is.

Iedere kunstclub telt ongeveer 25 leden.

1. Kunstclub Amis des Arts (eerste donderdag), contactpersoon: de heren Henk Roeters van Lennep en Rint de Jong.
  2. Kunstclub Amici dell’Arte (tweede donderdag), contactpersoon: de dames Monique Swart en Ans Olie.
  3. Kunstclub Lovers of Art (eerste of tweede donderdag), contactpersoon: mevrouw Coby Lagendaal-Braams.
  4. Kunstclub K4 “Troupe d’Harmonie” (vierde donderdag), contactpersoon: mevrouw Ineke Kruidenier – Nieuwe Weme.
  5. Kunstclub 5K, contactpersoon: de heer Arend Vrind.