Kunstclubs

=
Kunst

In 2008 werd door een aantal leden van de Sociëteit Harmonie een kunstclub opgericht onder de naam “Amis des Arts”. Gezien de populariteit van deze kunstclub en haar activiteiten werd in het voorjaar 2010 een tweede kunstclub opgericht en in september van dat jaar werden nog twee andere kunstclubs opgericht. Het seizoen loopt van september tot en met mei. De vier kunstclubs bezoeken ieder op een verschillende donderdag in de maand een museum of tentoonstelling. Aansluitend is er een gezamenlijke maaltijd. Eén tot twee maal per jaar wordt er een activiteit georganiseerd die ook voor niet-leden van de kunstclubs toegankelijk is.

Iedere kunstclub telt ongeveer 25 leden; kunstclub “Vier” bestaat uitsluitend uit dames.

1. Kunstclub Amis des Arts (eerste donderdag), contactpersoon: de heer Jack Wereldsma.
  2. Kunstclub Amici dell’Arte (tweede donderdag), contactpersoon: mevrouw Elisabeth MacLean.
  3. Kunstclub Lovers of Art (eerste of tweede donderdag), contactpersoon: de heer Willem van Hassel.
  4. Kunstclub Vier (vierde donderdag), contactpersoon: mevrouw Hanneke Henket.