Overige activiteiten

Verschillende
activiteiten

Gedurende het verenigingsjaar worden er diverse activiteiten georganiseerd. Sommige vinden jaarlijks plaats, andere minder frequent. Voorbeelden van evenementen die worden georganiseerd, zijn:

• een wilddiner in het najaar waarbij verschillende wildgerechten op het menu staan; dit diner wordt in de regel opgeluisterd met een verhaal van een interessante spreker
  • het damesdiner voor de damesleden van de sociëteit met een interessante spreekster
  • het herendiner voor de herenleden van de sociëteit met een interessante spreker
  • de nieuwjaarsreceptie waar het bestuur graag met u een toast uitbrengt op het nieuwe jaar
  • het LOL-diner (Leden Onthalen Leden). Op een zondag, als het restaurant beneden gesloten is, nemen leden van de sociëteit de keuken over en koken een diner voor de andere leden. Elk LOL-diner heeft een eigen thema.
  • concours d’Elégance. Een autotocht georganiseerd met een verscheidenheid aan deelnemenede auto’s: old timers, cabriolets of gepoetste voertuigen met elegant geklede inzittenden.
  • overige activiteiten, zoals een feestelijk concert in De Doelen, wijnproeverij, barbecue, golftoernooi etc.